Aankoop

Tijdens de eerste bezichtiging in de woning voelde u het al. Dit was het droomhuis waar u naar op zoek was. De uitspraak ‘’verliefd worden op een woning’’ is ineens op u van toepassing. Maar welke stappen moet u nu zetten om binnenkort de trotse eigenaar van deze woning te zijn?

Met Corry van Rheenen Makelaardij neemt u een gedegen en professionele aankoopmakelaar in de arm. Wij begeleiden u in het gehele proces en hebben hierbij niet de zogenaamde roze bril op. Wij zijn deskundig en kritisch en uw belang staat uiteraard voorop. Wij voorzien u van een eerlijk en zorgvuldig advies. Van de bezichtigingen tot de onderhandelen en de overdracht bij de notaris is Corry van Rheenen Makelaardij uw aanspreekpunt. U bent verzekerd van een aankoop van uw nieuwe woning waar u vervolgens met veel plezier gaat wonen, de juiste prijs voor hebt betaald in een vlot en soepel aankoopproces. Met Corry van Rheenen Makelaardij bent u verzekerd van een aankooptopper die u begeleidt en voor u het onderste uit de kan haalt!

Wellicht bent u nog niet zover maar bent u op zoek naar een toekomstige droomwoning? Wij gaan graag voor u op zoek naar uw ‘thuis’! Ook hierin hebben wij veel ervaring en kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op