Verkoop

De zogenaamde knoop is doorgehakt. De definitieve beslissing is gemaakt. U gaat uw woning verkopen. De volgende stap is dat u op zoek gaat naar een makelaar die u in dit proces kan ondersteunen. U bent daarvoor op zoek naar een makelaar die echt met enthousiasme en passie aan de slag gaat, want u woning verkopen is immers een belangrijke stap. Met onze compromisloze kwaliteit gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken wij naar de vraag die er van uw kant ligt. De waarde van de woning wordt bepaald en uiteraard bespreken wij de verkoopstrategie die Corry van Rheenen Makelaardij hanteert. Deze strategie wordt per woning op maat bepaald. Want zeg nou zelf? Geen enkele woning is toch hetzelfde en u wilt toch ook de perfecte koper voor uw woning vinden?

Het motto ‘ de handen uit de mouwen’ past perfect bij ons. Wij gaan voor u aan de slag en u bent op de hoogte van de stappen die wij nemen.‘ Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!’ Geen onaangename verrassingen maar een individueel advies wat aansluit bij uw wensen en ervoor zorgt dat u het juiste gevoel heeft. Om uiteindelijk samen te gaan voor het succes van “verkocht”!

Denkt u erover om uw woning of bedrijfspand te verkopen? Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend waardebepaling, het zogenaamde vraagprijs- en opbrengstadvies. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ik wil een afspraak