Over ons

Welkom bij Corry van Rheenen Makelaardij!

Passie
Een gelukkige blik in de ogen, een lach op het gezicht en een tevreden klant! Dat is onze passie en ons streven. Corry van Rheenen Makelaardij: Altijd thuis!

Om dit te realiseren verdiepen wij ons in uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden om uw ultieme woonwens te realiseren en op deze manier brengen wij samen met u uw woondromen tot werkelijkheid!

Betrokken
Zoekt u een makelaar met persoonlijke aandacht, iemand die er echt helemaal voor gaat en die alles uit de kast haalt om een opdracht voor u succesvol uit te voeren? Dan bent u bij Corry van Rheenen Makelaardij aan het goede adres!

Betrokkenheid en aandacht voor de klant is een belangrijk speerpunt in onze organisatie en met dat in het achterhoofd houdende bent u altijd verzekerd van een betrokken, enthousiaste en actieve makelaar die u zaken perfect behartigd!

Ervaring
Corry van Rheenen makelaardij is een kantoor waarbij een jarenlange ervaring aanwezig is. Dit in combinatie met een vernieuwende en enthousiaste aanpak zorgt ervoor dat deze ervaring optimaal benut wordt zodat u hier als klant maximaal van kunt profiteren! Of het nu gaat om verkopen, aankopen, begeleiden, taxeren of verhuren, in al deze takken van de markt heeft Corry van Rheenen Makelaardij ruime kennis en kunde om u met raad en daad bij te staan!

Maak kennis met!
Gedreven, deskundig en enthousiast! Dat zijn slechts een aantal kenmerken van Corry van Rheenen. Sinds 1996 is zij werkzaam in de makelaardij en heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Met deze ervaring en uitgebreide expertise is zij als beste in staat om in te spelen op de wensen die u heeft! Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en verfrissende aanpak die in de afgelopen jaren zeer succesvol is gebleken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Uw wensen en belangen staan altijd voorop en daarbij verliezen wij de kwaliteit niet uit het oog.

Voor een vrijblijvende kennismaking komt Corry graag eens bij u langs!

Ik wil een afspraak